AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı yere atmak

Kahve falında kuranı yere atmak

Kahve falında kuranı yere atmak hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, çok güzel günler göreceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kuranı yere atmak gördüyseniz:

  • Talepleri tatlı dille dile getirmekte fayda var.

Kahve falında kuranı kerimi yere atmak çirkin iftiralara uğrayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim yere atmak sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı yere atmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı tuvalete atmak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına inanılır.

Kahve falında kuranı ateşe atmak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerimi ateşe atmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kuranı atmak yaptığı işte sivrileceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı çöpe atmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir