AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşun kafasına pislediğini görmek

Kahve falında kuşun kafasına pislediğini görmek

Kahve falında kuşun kafasına pislediğini görmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, eşlerin ayrılacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin toparlanacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuşun kafasına pislediğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda size yardımcı olailecek bir kişi her şeyi bir araya getirebilme yeteneğiniz nedeniyle size bazı teklifler getirebilir.

Kahve falında kuşun kafasına pislediğini görmek birçok iş kapısının açılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşunun pislediğini görmek hastalıklarının düzeleceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Kahve falında kuşun pislediğini görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kuşun kafasını koparmak verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, arzuların gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında seccadeye pislemek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camiyi pislemek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında pantolonuna pislemek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farenin pislediğini görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir