AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine pislediğini görmek

Kahve falında üzerine pislediğini görmek

Kahve falında üzerine pislediğini görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında üzerine pislediğini gördüyseniz:

  • Yeni iş başvuruları ya da yeni iş arayışları söz konusu olabilir, doğru yöntemler kullanmalısınız.

Kahve falında çamaşırına pislemek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğun altını pislediğini görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yatak pislemek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında evin içine pislemek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin eve pislediğini görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, içinin rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün pislediğini görmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yol ortasına pislemek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalettir.

Kahve falında kuşun pislediğini görmek tamamen içine kapanacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir