AnaSayfa / Genel / Kahve falında ortalığa pislemek

Kahve falında ortalığa pislemek

Kahve falında ortalığa pislemek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ortalığa pislemek gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında ortalık yere pislemek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında ortalığa pislemek parasal sıkıntıların son bulacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında ortalık yerde banyo yapmak iş hayatında sorun yaşanacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ortalığa kaka yapmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında ortalığa çiş yapmak huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ortalığı dağınık görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine yorulur.

Kahve falında ortalık yere sıçmak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına inanılır.

Kahve falında ortalığı dağıtmak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir