AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere yatak sermek

Kahve falında yere yatak sermek

Kahve falında yere yatak sermek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yere yatak sermek gördüyseniz:

  • Biraz da spor yaparsanız herşey yoluna girebilir.

Kahve falında yere yatak sermek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına delalet eder.

Kahve falında yatak sermek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına işaret eder.

Kahve falında dışarıya yatak sermek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında yatak çarşafı sermek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yatağa çarşaf sermek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına işaret eder.

Kahve falında yatak örtüsü sermek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eve yatak sermek zor zamanlar geçireceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında mezarlığa yatak sermek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir