AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere dökülmüş pirinç görmek

Kahve falında yere dökülmüş pirinç görmek

Kahve falında yere dökülmüş pirinç görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, en yüksek makamlara oturacağına, parasının ve malının da artacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere dökülmüş pirinç gördüyseniz:

  • Olumlu bakmaya çalışırsanız pek çok şeyin çözülebileceğini görebilirsiniz.

Kahve falında yere dökülmüş pirinç görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında pirinç yere dökmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı pişirdiğini görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına işarettir.

Kahve falında pirinç ıslatmak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına inanılır.

Kahve falında sulu pirinç görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, yaşama sevincine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında pirinç ve et görmek parasız kalacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç ve şeker görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında bol pirinç görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir