AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç pilavı pişirdiğini görmek

Kahve falında pirinç pilavı pişirdiğini görmek

Kahve falında pirinç pilavı pişirdiğini görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, ana baba sözü dinlemeye, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı pişirdiğini gördüyseniz:

  • Kendinize daha dönük olacaksınız.

Kahve falında pirinç pilavı pişirmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı pişirdiğini görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, helal kazanca sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında pirinç pilav yemek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine işarettir.

Kahve falında pirinç pilavı yedirmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı ve et yemek nifak sokanların cezalandırılacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı ısıtmak elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış pirinç pilavı görmek fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına alamet eder.

Kahve falında pirinç pilavı istemek çok sevileceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir