AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç ıslatmak

Kahve falında pirinç ıslatmak

Kahve falında pirinç ıslatmak sevdikleri ile kavuşacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç ıslatmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda risk almamalı, bütçeniniz aşacak harcamalar yapmamalısınız.

Kahve falında pirinç ıslatmak göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslanmış pirinç görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına inanılır.

Kahve falında ıslatılmış pirinç görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurda ıslanmamak kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ıslanıp üşümek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, tatsız durumların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yufka ıslatmak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurdan ıslanmamak parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında birini ıslanmış görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, rakiplerini geride bırakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir