Kahve falında pirinç ve et görmek

Kahve falında pirinç ve et görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, sevdiği insanların olacağına alamet eder.

Kahve falında pirinç ve et gördüyseniz:

  • Duygusal veya tepkisel hareketlerden, aşırılıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında pirinç pilavı ve et yemek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pirinç ve et görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, eşlerin boşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etli pirinç pilavı görmek rütbenin yükseleceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında pirinç yıkamak herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına rivayet eder.

Kahve falında pirinç pilavı ve tavuk görmek falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç yığını görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuvalla pirinç almak dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç ve süt görmek çok mutlu günler geçireceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir