AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç ve şeker görmek

Kahve falında pirinç ve şeker görmek

Kahve falında pirinç ve şeker görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında pirinç ve şeker gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler belli bir girişiminizi hızlandırabilir ya da kar elde edeceğiniz bir yöne ilerlemeniz için neden oluşturabilir.

Kahve falında pirinç ve şeker görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeker ve pirinç görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına tabir olunur.

Kahve falında şeker pirinç görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işaret eder.

Kahve falında pirinç serpmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında tarlaya pirinç ekmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepside pirinç görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine delalet eder.

Kahve falında pirinçle dolma yapmak işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine delalettir.

Kahve falında bozulmuş pirinç görmek stresten uzaklaşılacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir