AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol pirinç görmek

Kahve falında bol pirinç görmek

Kahve falında bol pirinç görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, dertlerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol pirinç gördüyseniz:

  • İşinizi eğlenceli hale getirmenin yolunu bulabilirsiniz.

Kahve falında bol pirinç görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bol yağmur görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine alamet eder.

Kahve falında bol anahtar görmek işlerin başına geçeceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bolca kusmak zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, doğru işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bol yemek görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, işinden ve parasından olacağına inanılır.

Kahve falında bol köpüklü kahve içmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bol para kazanmak eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine alamet eder.

Kahve falında bolca kağıt para görmek yetki ve söz sahibi olacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir