AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu pirinç görmek

Kahve falında sulu pirinç görmek

Kahve falında sulu pirinç görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarının günden güne artacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, zafer elde edileceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında sulu pirinç gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında sulu pirinç görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında sulu boya fırçası görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yani babasına benzeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sulu etli yemek yemek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında sulu yumurta görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine inanılır.

Kahve falında sulu çamur görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sulu meyve yemek kazancının tükenmeyeceğine, işinin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında sulu köfte yapmak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sulu kaka görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir