AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere sofra sermek

Kahve falında yere sofra sermek

Kahve falında yere sofra sermek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yere sofra sermek gördüyseniz:

  • lş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında yere sofra sermek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sofra bezi sermek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulur.

Kahve falında sofra sermek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yere seccade sermek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yere döşek sermek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine işarettir.

Kahve falında yere yorgan sermek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında yere çarşaf sermek zorluğa düşeceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine işarettir.

Kahve falında yere un sermek işin düzeltileceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir