AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden yumurta toplamak

Kahve falında yerden yumurta toplamak

Kahve falında yerden yumurta toplamak kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, arkasından gıybet edeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yerden yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.

Kahve falında yerden yumurta toplamak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında yerde yumurta görmek onun zamanını çalacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yerde kırılmış yumurta görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deve kuşu yumurtası toplamak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak yumurta toplamak işlerinin kolaylaşacağına, hayattan daha zevk alacağına işaret eder.

Kahve falında yumurtaları toplamak Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında tavuk yumurtası toplamak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına delalettir.

Kahve falında hindi yumurtası toplamak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir