AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk yumurtası toplamak

Kahve falında tavuk yumurtası toplamak

Kahve falında tavuk yumurtası toplamak araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk yumurtası toplamak gördüyseniz:

  • Katılacağınız aktiviteler işinizle ilgili konularda fırsatlar yaratabilir.

Kahve falında tavuk yumurtası topladığını görmek kendi işini açacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurta toplamak konforunun artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında tavuğun altından yumurta toplamak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna işarettir.

Kahve falında tavuk yumurtası toplamak kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk altından yumurta almak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına delalet eder.

Kahve falında tavuğun yumurtasını yediğini görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık tavuk yumurtası görmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir