AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtaları toplamak

Kahve falında yumurtaları toplamak

Kahve falında yumurtaları toplamak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, bereket ve zenginlik olacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında yumurtaları toplamak gördüyseniz:

  • Genelde aşırı bir aktivite gösteriyorsunuz.

Kahve falında ormanda yumurta toplamak nasibin de kısmetlerin de artacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında ördek yumurtası toplamak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan yumurta toplamak işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sudan yumurta toplamak yeni ev eşyaları alınacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında folluktan yumurta toplamak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine işaret eder.

Kahve falında samanlıkta yumurta toplamak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, yeni bir hayat kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta yumurta toplamak artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, hayatının daha kolay olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeden yumurta toplamak hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir