AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde yumurta görmek

Kahve falında yerde yumurta görmek

Kahve falında yerde yumurta görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, işinde de hep başarılı olacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yerde yumurta gördüyseniz:

  • Sorun yaşamamak için sunumunuza dikkat edin.

Kahve falında yerde kırılmış yumurta görmek bir süre zorluk çekeceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden yumurta toplamak yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerde yumurta görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına işarettir.

Kahve falında yumurta bulmak çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına inanılır.

Kahve falında yumurta dolu sepet görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şekli bozuk yumurta görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaz yumurtası yemek fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına işaret eder.

Kahve falında birisine yumurta vermek dilediği gibi yaşayacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir