AnaSayfa / Genel / Kahve falında deve kuşu yumurtası toplamak

Kahve falında deve kuşu yumurtası toplamak

Kahve falında deve kuşu yumurtası toplamak maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında deve kuşu yumurtası toplamak gördüyseniz:

  • Çok fazla yararınıza olmayan ya da hoşunuza gitmeyen koşullar üzerinde anlaşma sağladığınız durumlar olduysa, geri dönüp olayları tekrar değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında deve kuşu yumurtası toplamak çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, istediği noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deve kuşu yumurtası görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına inanılır.

Kahve falında siyah deve kuşu görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine delalettir.

Kahve falında deve kuşuna binmek bolluk içinde yaşanacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında deve kuşu öldürmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında deve kuşunun ısırdığını görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz deve kuşu görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına işarettir.

Kahve falında deve kuşu tüyü görmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir