AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde kırılmış yumurta görmek

Kahve falında yerde kırılmış yumurta görmek

Kahve falında yerde kırılmış yumurta görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, şöhret elde edeceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerde kırılmış yumurta gördüyseniz:

  • Planlarınızla ilgili uyarılarda bulunan veya bazı eksiklerini dile getiren kişileri dinlemenizde fayda var.

Kahve falında yerde kırılmış yumurta görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında tavuk yumurtasının kırıldığını görmek canının ve malının garantide olacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kırılmamış yumurta görmek kazancını iki kat arttıracağına, şansının kendisinden yana olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde yumurtanın kırıldığını görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına alamet eder.

Kahve falında kırılmış çiğ yumurta görmek canının sağ olacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta kırıp pişirmek her istediğini elde edeceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yumurta kırıldığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, huzurunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta kırılmasını görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, kazançlı kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir