AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan su fışkırdığını görmek

Kahve falında topraktan su fışkırdığını görmek

Kahve falında topraktan su fışkırdığını görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında topraktan su fışkırdığını gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmak yerine uzlaşma yoluna giderseniz, duygusal, ticari, işle bağlantılı ya da sağlıkla ilgili başlıklarda olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Kahve falında topraktan su fışkırdığını görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına yorulur.

Kahve falında evinden su fışkırdığını görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dağdan su fışkırdığını görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kayadan su fışkırdığını görmek hevesinin kursağında kalacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine yorulur.

Kahve falında duvardan su fışkırdığını görmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmeden su fışkırdığını görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, diplomalı kimse olacağına yorulur.

Kahve falında yerden su fışkırdığını görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerden su fışkırdığını görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir