AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru yerde yatmak

Kahve falında kuru yerde yatmak

Kahve falında kuru yerde yatmak insanlarla tartışacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine inanılır.

Kahve falında kuru yerde yatmak gördüyseniz:

  • Evinizde size özgür alan kazandıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kuru yerde yatmak elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında yerden kuru ceviz toplamak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, bir konuda destek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde kuruan okumak başarısızlığı karşısında yıkılacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında yerde yatmak kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde yatmak üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle yerde yatmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar bir yerde yatmak neşeli ve keyifli günler geçireceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yerde yatakta yatmak kırgınların barışacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir