AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde leke görmek

Kahve falında yerde leke görmek

Kahve falında yerde leke görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerde leke gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi tam olarak anladığını düşünerek yapacağınız anlaşmalarda sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında yerde leke görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına delalet eder.

Kahve falında kıyafette leke görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, çok iyi işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında lekeli duvar görmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında yüzde dogum lekesi görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde lekeler görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında deride leke görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, zorluklarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişleri lekeli görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz leke görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir