AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri lekeli görmek

Kahve falında dişleri lekeli görmek

Kahve falında dişleri lekeli görmek küslerin barışacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, kazancın gittikçe artacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişleri lekeli gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir kırgınlık yaşamanız ya da evliyseniz eşinizle gerilimli durumlara girmeniz olasıdır.

Kahve falında dişte siyah leke görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lekeli diş görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişte leke görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerde leke görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, yetki ve söz sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerini lekeli görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş lekesi görmek makam ve rütbe edineceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında dişleri lekeli görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz gömlekte leke görmek kazancının her gün daha fazla artacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir