AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafette leke görmek

Kahve falında kıyafette leke görmek

Kahve falında kıyafette leke görmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyafette leke gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan birçok olay ya da şeyle karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında kıyafetinde leke görmek yardımda bulunacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında lekeli kıyafet görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, istediği gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyafette leke görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş kan lekesi görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında lekeli çamaşır görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında vişne lekesi görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde kırmızı leke görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde kırmızı lekeler görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir