AnaSayfa / Genel / Kahve falında deride leke görmek

Kahve falında deride leke görmek

Kahve falında deride leke görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deride leke gördüyseniz:

  • Bazı kimseler arkanızdan dedikodul yapıyorlar.

Kahve falında deride leke görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lekeli elbise giymek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözde leke görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, arzularına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında leke silmek ayrıcalık elde edeceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına delalettir.

Kahve falında elbisede leke görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına rivayet eder.

Kahve falında çamaşır suyu lekesi görmek yanlış seçimler yapacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ceviz lekesi görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yüzü lekeli görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir