AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz leke görmek

Kahve falında beyaz leke görmek

Kahve falında beyaz leke görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, mülkiyetinin de artacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz leke gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında lekeli beyaz gömlek görmek rahat nefes alınacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz lekeli gömlek görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz elbisede leke görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda beyaz lekeler görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta beyaz leke görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde beyaz lekeler görmek hayatın kolaylaşacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz leke görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kolunda beyaz lekeler görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir