AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde lekeler görmek

Kahve falında yüzünde lekeler görmek

Kahve falında yüzünde lekeler görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına işarettir.

Kahve falında yüzünde lekeler gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınızın ya da ilişkilerinizin karınca adımlarıyla ilerlediğini düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında yüzünü lekeli görmek iç açıcı sözlere, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü lekeli bebek görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının yüzünde leke görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzü lekeli görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, yol alacağına delalettir.

Kahve falında başkasının yüzünde lekeler görmek takdir toplayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzü lekeli kadın görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde kahverengi lekeler görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine alamet eder.

Kahve falında birinin yüzünde leke görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir