AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde dogum lekesi görmek

Kahve falında yüzde dogum lekesi görmek

Kahve falında yüzde dogum lekesi görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, isteklerin yerine geleceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzde dogum lekesi gördüyseniz:

  • Size baskı uygulamaya çalışan kişilere izin vermeyin ya da kendinizi rahatsız hissetmenize yol açabilecek harcamalardan veya yatırımlardan kaçının.

Kahve falında yüzde dogum lekesi görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yüzde lekeler görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında yüzde beyaz leke görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine inanılır.

Kahve falında yüzde güneş lekesi görmek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına delalet eder.

Kahve falında yüzde leke görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzde kahverengi lekeler görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde kırmızı leke görmek adını işiyle duyuracağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzde kırmızı lekeler görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir