AnaSayfa / Genel / Kahve falında dokuma kilim görmek

Kahve falında dokuma kilim görmek

Kahve falında dokuma kilim görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, husumetlerin başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında dokuma kilim gördüyseniz:

  • Dostlarınızla beraber olup, aktif olacağınız organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında el dokuma kilim görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına rivayet eder.

Kahve falında dokuma kilim görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına alamet eder.

Kahve falında dokuma yapmak sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında el dokuması halı görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına inanılır.

Kahve falında dokuma yolluk görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, rahat bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında dokuma tezgahı görmek o işi canlandıracağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında halı dokuma tezgahı görmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında dokuma halı görmek her zaman şükür içinde olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir