AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu kilim görmek

Kahve falında turuncu kilim görmek

Kahve falında turuncu kilim görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında turuncu kilim gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların işinizle ilgili başlıklarda sorun teşkil etmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında turuncu kilim görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına yorulur.

Kahve falında tozlu kilim görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında halı kilim yıkamak hayatının istediği gibi yürüyeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kilim görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına delalet eder.

Kahve falında uzun kilim görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında kilim dokumak eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına işarettir.

Kahve falında kilim yıkadığını görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halı kilim almak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir