AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde elma görmek

Kahve falında yerde elma görmek

Kahve falında yerde elma görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında yerde elma gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaları veya ekonomik başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yerden kırmızı elma toplamak gelişiminin hız kazanacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında yerden elma toplamak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yerden yeşil elma toplamak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yerden elma almak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında yerde elma görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma dağıtmak eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, dertlerin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eksi elma görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında birinin elma verdiğini görmek evlerin ayrılacağına, huzurlu hissedileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir