AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden elma toplamak

Kahve falında yerden elma toplamak

Kahve falında yerden elma toplamak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, çok başarılı olunacağına, işlerin düşeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden elma toplamak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her konunuz sağlam temellere oturabilir.

Kahve falında yerden kırmızı elma toplamak kafasındaki sorunları çözeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden yeşil elma toplamak hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında yerden elma toplamak geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında yerden elma almak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerde elma görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine yorulur.

Kahve falında elma ağacından elma toplamak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan elma toplamak kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan yeşil elma toplamak isteklerine ve arzularına kavuşacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir