AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden elma almak

Kahve falında yerden elma almak

Kahve falında yerden elma almak işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, evlerine dünürcü geleceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, kurulu düzeni olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında yerden elma almak gördüyseniz:

  • Sinirlenmeye başlamadan önce, olayların gerçek yüzünü öğrenmeli, çevrenizdekilerin tutumlarına göre tavrınızı belirlemelisiniz.

Kahve falında yerden elma almak beklentilerinin yerine geleceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerde elma görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yerden kırmızı elma toplamak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerden yeşil elma toplamak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden elma toplamak makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı elma dağıtmak fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine delalettir.

Kahve falında incir ve elma görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçken elma yemek adımlarını daha sağlam atacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir