AnaSayfa / Genel / Kahve falında eksi elma görmek

Kahve falında eksi elma görmek

Kahve falında eksi elma görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, atılan adımların zarar vereceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında eksi elma gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda da dikkatli olmalısınız.

Kahve falında eksi elma görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında eksi işareti görmek malının ve kazancının tam olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma ağacı sulamak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, bereket ve huzur geleceğine delalet eder.

Kahve falında portakal elma muz görmek durulacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah elma yemek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz ve elma görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkekten elma almak manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine yeşil elma görmek nitelik ve farklılık geleceğine, kısmetin açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir