AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden yeşil elma toplamak

Kahve falında yerden yeşil elma toplamak

Kahve falında yerden yeşil elma toplamak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, büyük bir sorun oluşacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden yeşil elma toplamak gördüyseniz:

  • Evde oturup dinlenmeyi veya sizi dinçleştirebilecek egsersizler yapmayı denemelisiniz.

Kahve falında yerden yeşil elma toplamak aynı karşılığı alamayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerden kırmızı elma toplamak yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında yerden elma toplamak çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil elma toplamak insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan yeşil elma toplamak mutluluğunun büyüyeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında daldan yeşil elma toplamak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil elma topladığını görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında yerde elma görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir