AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma dağıtmak

Kahve falında elma dağıtmak

Kahve falında elma dağıtmak aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, yerinde saymayacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında elma dağıtmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin anlattığı gerçeklikten uzak hikayeleri dinlemek zorunda kalabilir veya hayalci ya da yanıltıcı fikir veya planlarını çürütmekle vakit kaybedebilirsiniz.

Kahve falında yeşil elma dağıtmak zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında elma dağıtmak işinde zarar edeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma dağıtmak haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında domuz eti dağıtmak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz peynir dağıtmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, sorunların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık dağıtmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dana eti dağıtmak borçların sonlandırılacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişi dağıtmak esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, sıkıntının günden güne artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir