AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elma verdiğini görmek

Kahve falında birinin elma verdiğini görmek

Kahve falında birinin elma verdiğini görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin elma verdiğini gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara katılmanız veya uzun zamandır gitmediğiniz yerlere gitmeniz eski bir tanıdıkla yeni fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında birinin elma verdiğini görmek rahat bir hayat yaşanacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil elma verdiğini görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, dertlerinden arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin elma verdiğini görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, aileyle iş yapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine gül verdiğini görmek adının yayılacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine rivayet eder.

Kahve falında ifade verdiğini görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında küpe verdiğini görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında hastaya su verdiğini görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına alamet eder.

Kahve falında nohut verdiğini görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir