AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde boncuk görmek

Kahve falında yerde boncuk görmek

Kahve falında yerde boncuk görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yerde boncuk gördüyseniz:

  • Çabalarınız bazı olayların önüne geçmenizi sağlayamasa da, en azından çok büyümesinin önüne geçebilir.

Kahve falında yerden boncuk toplamak maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına alamet eder.

Kahve falında yerde boncuk görmek atılım yapacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında boncuk bileklik görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boncuk işi yapmak başarıya giden yollarının açılacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuk toplamak hayırlı ve güzel günler göreceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuk kolye görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine inanılır.

Kahve falında boncuklu iğne görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, zor durumda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih boncuk toplamak fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir