AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden boncuk toplamak

Kahve falında yerden boncuk toplamak

Kahve falında yerden boncuk toplamak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, yarınlarına umutla bakacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yerden boncuk toplamak gördüyseniz:

  • Yüksek fiziksel enerjiniz size devamlı olarak aşırı itilimler verebilir.

Kahve falında yerden boncuk toplamak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerde boncuk görmek düşmanından uzak olacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuk toplamak düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli boncuk toplamak toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, başarılarının devam edeceğine delalettir.

Kahve falında renkli boncuklar toplamak kötü günlerin geride kalacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil boncuk toplamak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boncuk topladığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boncuk toplamak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir