AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuklu iğne görmek

Kahve falında boncuklu iğne görmek

Kahve falında boncuklu iğne görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, sorunlarının sürekli artacağına, itibar göreceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, işlerini yoluna sokacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında boncuklu iğne gördüyseniz:

  • Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir.

Kahve falında boncuklu iğne görmek zenginliğe, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz boncuklu elbise görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret eder.

Kahve falında boncuklu bilezik takmak sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında rengarenk boncuklar görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi ve beyaz boncuk görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında ince boncuk görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına işaret eder.

Kahve falında boncuk yüzük takmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında turuncu boncuk görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir