Kahve falında yerde balgam görmek

Kahve falında yerde balgam görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yerde balgam gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı duyurular yapmanız veya bazo söylemlerinizde ısrarcı olmanız durumunda ileride pişmanlık duyabilirsiniz.

Kahve falında yerde balgam görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğazdan balgam çıkarmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük balgam çıkarmak kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil balgam çıkarmak şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızda balgam görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına inanılır.

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah balgam çıkarmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında sarı balgam çıkarmak kısaysa da ömrün kısa süreceğine, doğruluğu bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir