AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer sofrasında oturmak

Kahve falında yer sofrasında oturmak

Kahve falında yer sofrasında oturmak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, aradığı aşkı bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, kazançların artacağına yorulur.

Kahve falında yer sofrasında oturmak gördüyseniz:

  • Ödemeler veya alacak tahsilleri söz konusu olabilir.

Kahve falında yer sofrasında oturmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yer sofrasına oturmak kurulu düzenin bozulacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine işaret eder.

Kahve falında sofrada oturmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına delalet eder.

Kahve falında sofraya oturmak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemek sofrasında oturmak sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yemek sofrasına oturmak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla sofrada oturmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sofrada oturduğunu görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir