AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek sofrasında oturmak

Kahve falında yemek sofrasında oturmak

Kahve falında yemek sofrasında oturmak fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemek sofrasında oturmak gördüyseniz:

  • Süregelen ilişkilerinizin size tatmin vermemesi olasıdır.

Kahve falında yemek sofrasında oturmak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemek sofrasına oturmak kafasını rahatlatacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine işaret eder.

Kahve falında sofraya oturmak parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında sofrada oturduğunu görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle sofrada oturmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında düşman sofrasına oturmak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yer sofrasına oturmak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında yer sofrasında oturmak üzüntülerin sevince döneceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir