AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrada oturduğunu görmek

Kahve falında sofrada oturduğunu görmek

Kahve falında sofrada oturduğunu görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında sofrada oturduğunu gördüyseniz:

  • İmajınızı, toplum içindeki duruşunuzu olumsuz etkileyebilecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sofrada oturmak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle sofrada oturmak istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sofraya oturmak Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına delalet eder.

Kahve falında düşman sofrasına oturmak başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel bir sofraya oturmak tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sofra başında oturmak yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında yemek sofrasına oturmak gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla sofrada oturmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir