AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra başında oturmak

Kahve falında sofra başında oturmak

Kahve falında sofra başında oturmak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofra başında oturmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız gergin.

Kahve falında sofra başında oturmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, konforundan da ödün vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sofrada oturmak takdir görecek pek çok iş yapacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yer sofrasında oturmak işlerinde yeni bir sayfa açacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına inanılır.

Kahve falında sofraya oturmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanla sofrada oturmak çok kötü durumlara düşüleceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle sofrada oturmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine delalet eder.

Kahve falında yemek sofrasında oturmak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel bir sofraya oturmak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir