AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağın altına saklanmak

Kahve falında toprağın altına saklanmak

Kahve falında toprağın altına saklanmak maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında toprağın altına saklanmak gördüyseniz:

  • Fiziksel durumunuzu, duygusal yaşamınızı veya işinizi ilgilendiren konularda yaşanan durağanlık yerini harekete bırakmaya başlıyor.

Kahve falında toprağın altına saklanmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa saklanmak çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında divan altına saklanmak sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masanın altına saklanmak büyük bir ortaklığa girileceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında masa altına saklanmak zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yer altına saklanmak geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprü altında saklanmak hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine inanılır.

Kahve falında merdiven altına saklanmak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir