AnaSayfa / Genel / Kahve falında masanın altına saklanmak

Kahve falında masanın altına saklanmak

Kahve falında masanın altına saklanmak kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında masanın altına saklanmak gördüyseniz:

  • Daha sonra ise karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etmeyi düşünün.

Kahve falında masa altına saklanmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, varolan borçların ödeneceğine yorulur.

Kahve falında masanın altına saklanmak yeni bir eve sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında köprü altında saklanmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında merdiven altına saklanmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına inanılır.

Kahve falında yatağın altına saklanmak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak altına saklanmak huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında toprağın altına saklanmak sıkıntıların biteceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında divan altına saklanmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir