AnaSayfa / Genel / Kahve falında divan altına saklanmak

Kahve falında divan altına saklanmak

Kahve falında divan altına saklanmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, huzur içinde yatacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına yorulur.

Kahve falında divan altına saklanmak gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olunması gereken zamanlardasınız.

Kahve falında divan altına saklanmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında divan almak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, bir süre zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski divan görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, güvenini sarsacağına delalet eder.

Kahve falında divana uzanmak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında divanda yatmak haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında divan görmek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta divan görmek esenleyeceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında divan örtüsü görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir