AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak altına saklanmak

Kahve falında yatak altına saklanmak

Kahve falında yatak altına saklanmak dargınların ve kırgınların barışacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında yatak altına saklanmak gördüyseniz:

  • Hemen pes etmemeli ilerlemeye odaklanmalısınız.

Kahve falında yatağın altına saklanmak işlerinin düzeleceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatak altına saklanmak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında yatağa saklanmak en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta saklanmak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında masanın altına saklanmak çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına delalet eder.

Kahve falında ağacın altına saklanmak kalp kırmaya, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında divan altına saklanmak kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında köprü altında saklanmak afiyete ereceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir