AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven altına saklanmak

Kahve falında merdiven altına saklanmak

Kahve falında merdiven altına saklanmak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında merdiven altına saklanmak gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen dikkatle dinlemekte fayda var.

Kahve falında merdiven altına saklanmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye delalet etmektedir.

Kahve falında toprağın altına saklanmak yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına delalet eder.

Kahve falında masanın altına saklanmak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında divan altına saklanmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında köprü altında saklanmak başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında masa altına saklanmak her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına alamet eder.

Kahve falında yer altına saklanmak kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, birçok engelin aşılacağına yorulur.

Kahve falında ağacın altına saklanmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir